Já tedy děti nekoriguji. Korigují se samy. Korigované děti mých příbuzných a známých opravdu stopku nemají a snaží se využít každou minutu na pc/mobilu, kdy rodiče nejsou v dosahu. Moje děcka na počítači a mobilu tráví taky hodně času. Ale nemají v sobě takový ten strach, že jim to někdo sebere. Takže se klidně samy od sebe seberou a jdou ven, cvičit, někam na jídlo, ke kámošům atd. Nikdy se mi nestalo, že by u toho seděli třeba do tří do rána, jako u známé, když měla noční.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.