Bydlím daleko od Prahy a jo kadeřnice pro moji mámu no za 100 ne za tři nebo učňák za polovic,ale taky to znamená strašné barvy a květák na hlavě. Ja pod 1300 nejdu. Jakýkoliv lepší doktor pro mě znamená Praha tím pádem min. 400 za dopravu a třeba léky jsem v lékárně přímo v Motole pro dceru dostala s poplatkem 80 Kč a u nás když mi poslali recept za 380,- Prostě to o levném žití mimo Prahu no prostě vše má něco a závěru to vyjde nastejno...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.