Přidat odpověď
Hele, zase bych tu Prahu neviděla tak tragicky. Bydlím tady přes dvacet let. A zrovna před hodinou jsem platila v Podolí parkovné 7 Kč za 40 minut parkování. Hodina je za 10 Kč. Jako pravda, bylo to u vodárny, takže jsem musela kousek dojet tramvají, protože 60 Kč za hodinu v centru se mi platit nechce.
Ale stříhá mě milá kadeřnice ve Strašnicích za 400 Kč. Pravda, nemám ještě šedé vlasy a nemusím tak barvit. Za kosmetiku platím 600 Kč. Což jsou mimochodem úplně stejné ceny, jako platí moje kamarádka shodou okolností v malé vesnici na Vysočině.
A pro ty co zase tvrdí, že v Praze žijeme ze slev, tak zrovna o víkendu jsem v té malé vesnici na Vysočině byla a koupila si v místní samoobsluze třeba kakao za 19,90, identické, co kupuju v Praze v akci za 36,90. Měli třeba pribináky za 9,90, to v Praze není šance, a máslo za 39,90. Mmch žádné polské, ale normální Madetu. Mně jsou ceny vcelku ukradené, kupuju to, co potřebuju a ceny plně respektuju. Nestěžuju si. Ale i v té vesnici to jde levně. A na druhou stranu v Praze taky. A dávám za pravdu, že spotřební zboží jako oblečení a boty budu raději kupovat tady, protože výběr je větší a ceny se dají najít v rozmezí, které chci.
Předchozí