| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já mám ráda světýlka a pohádky.
Před pár dny jsem jela autem a už byla tma. Jela jsem ve Vršovicích,kde jsou v domech ještě takové ty normální obchody a najednou jsem si úplně vybavila,jak jsem jako malá holky měla ráda tohle období. Ve výlohách se najednou objevila vánoční výzdoba. Všude visely ty velké ozdoby a já lepila svůj nos na výlohy. Něco jako,když si ta holčička v Hrdém budžesovi přeje ty fixky barevný.
Dneska už je to vystavené pomalu od léta,tak je to nezajíamvé.
Nicméně naše ulice každý rok celá svítí. Každý dům udělá výzdobu a tak, jakmile vjedu do ulice vidím všude světýlka a vánoční ozdobu. Nejlepší,ale mají sousedi kousek od nás. Ne,že by měli nejhezčí dům a světýlka,ale na okně mají nalepené papíry s obrázky a dopisem pro ježíška. Šla jsem kolem nich vysypat tříděný odpad do kontejneru a normálně jsem se musela u plotu zastavit a podívat. Je to roztomilé. Když jsem měla malé děti,tak psaly ježíškovi a ten jim ráno na balkoně nechával odpověď na speciálním ježíškovském papíru. Každý rok se na to těšily. Jednou jsem,ale měla malér. Byla jsem šíleně utahaná a ten dopis jsem jim tam zapomněla dát. Tedy tu odpověď. Hned ráno tam běžely a dopis nikde. Honem jsem si vymyslela,že ho musel odfouknout vítr a,že jim ho tam určitě ježíšek znovu dá. Bylo to hezké a vánoce jsou nejhezčí jen kvůli těm dětem. Tam má opravdu smysl dělat všechny ty opičky kolem toho. A teď je mi líto,že mám už velké děti. :-) I když dcera mi zrovna před chvilkou v obchodě říkala jestli vím,že je ve středu mikuláš. Na mou připomínku,že je za tři měsíce dospělá,že už to rušíme oponovala,že bráchovi vloni bylo dvacet a taky dostal mikuláše,takže nechce být šizená. :-D Takže já asi mikuláše budu chystat pořád. :-) Jen asi místo čokolády jí tam hodím šišku uheráku. To ona ocení víc. ~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.