U nás hodinka.
A to děláme salát teplý, tzn vše se vaří těsně před večeří.
Než se uvaří brambory v celku, je hotová část kapra.
Friťák máme Tefal Versalio, je hranatý, pěkně se do něj ryba rovná, na třikrát v něm osmažím dva kapry běžné velikosti.
Polivka - pokud ji dělá chlap tzn povařit zbytky a odpad z kapra s troškou zeleniny, je to otázka chvilky, ale
Když polivku dělám já, je to složitější, ale zas chlap mezi tím vyřeší kapra a tak.
Ale jsme na to dva v celkem velké kuchyni, nepřekážíme si.
Ve čtyři jdeme na hodinu na mši a po šesté jíme. Kapr je teda naporcovaný a vnitřnosti na polívku připravený.
JO a neděláme z kapra podkovy, podkovy se asi špatně rovnají do friťáku a jejich víc, tak to možná taky stojí nějaký čas.
A taky nepřipravujeme další chody, fakt jenom polívku a kapra se salátem, ostatní už je připraveno předem.