Marko, to má několik důvodů. 1.Jsme velká rodina . Část rodiny žije v zahraničí jinak napříč ČR. 2. Jsem zvyklá si barevně rozlišovat i v práci lidi v emailu,abych lépe dohledala konverzaci s konkrétním člověkem. 3. Jsem po operaci mozku a mám problémy s pamětí. Nejsem prostě momentálně schopná si někdy na nějakou věc vzpomenout. Proto mám seznam a u něj legendu co,která barva znamená a,kde se můj dárek v tu dobu nachází. A ještě,co,kdo dostal. :-D
Já vím,že jsem mimoň,ale já v tom mám ráda pořádek.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.