| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dám ti sem tipy na hry, které jsme vloni hráli na Čtyřpoháru v rámci Deskohraní. My jsme fakt hráčská rodina a hrajeme právě ty strategické hry, které jsou časově už náročnější a fakt to nejsou hry pro malé děti. Mým dětem v tu dobu bylo 10 a 12, ale jsou od nejútlejšího dětství zvyklé hrát a nikdy jsme doma nevedli ty zjednodušené dětské verze dospělých her.
Takže : Marco Polo, Great Western Trail Puerto Rico, Lorenzo.
Z těch jednoduchých moje oblíbená, kterou tady propaguju iks let Ticket To Ride a Agricola. Agricola mě z nich teda baví nejmíň.
Jinak na vyzkoušení her strašně moc doporučuju návštěvu Deskohraní, bývá to vždy v říjnu. A pokud jsi z Prahy, pak naprosto skvělá je prodejna deksových her ve Vršovicích na Kubánském náměstí, www.svě-deskovych-her.cz Kromě toho, že obchod vedou lidé, kteří spoluorganizují právě to Deskohraní a hrám fakt rozumí a výborně poradí, tak mají i otevřená odpoledne, kde si můžeš hry vyzkoušet. Většina her jsou fakt drahé záležitosti, a pokud by to děti nebavilo, pak jsou to vyhozené peníze. A pokud by ses chtěla rozhodnout pro některou z těch, co jsem napsala výše, pak moje naprosto nejoblíbenější z nich je Lorenzo. Ale není to nejoblíbenější ze všech, co doma máme.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.