| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Sovice,
já vím, patří-nepatří.
Ono je to prostě tak, že ty děti viděly,vidí, že v podstatě všechno,co vyděláme,vydáme za ně. Co zbyde, tedy, po zaplacení hypotéky. A že si rozhodně nevyskakujeme, třebaže bychom bez všech těch školných a nadstandardů mohli. Nejstarší syn se rozhodl opustit státní gympl kvůli němčině, odejít na placenej gympl, umožnili jsme mu to. Mladší chtěl jít na drahej soukromej gympl,je ta strašně spokojenej a má skvělý výsledky, umožnili jsme mu to. Nejmladší by ráda za rok a půl za ním, nevím, jestli to klapne a finančně to už nedáváme ale pokud se dostane taky jí to taky umožníme.Sporty dětí nás stojí taky fůru peněz.
A oni to vidí. Takže zkrátka když nastane okamžik, že už můžou přispět svou měrou,přijde mi normální, že se sami nabídnou, že UŹ to vládnou, že už chtějí sami.Že tu možnost mají a přišlo by jim blbý toho nevyužít a chtít to táhnout po nás pořád.
Mimochodem, taky ví, že kdyby pak přijel na víkend a celý dny jen spal, jako to někdy dělá, měla bych "kecy":-) Že my kmitáme a milostpán si chrní, s nataženou rukou.
Takhle mi je to jedno, moc času na to chrnění nezbyde~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.