Přidat odpověď
"budou ty moje děti platit, aby průběžně zaplatily důchody i těm, co se celý život nechtěli zatěžovat"
Sovice, dotycni singlove rovnez plati dane =cast Tech jejich vlastnich dani si jaksi "setri" jde do budoucna na jejich vlastni duchody. TVOJE deti jim je platit nebudou. Je to predem nasetrena "zaloha" na dobu, kdy i ti bezdetni nebudou vydelecne cinni.
Problem bude, pokud ti budouci dospeli ty "zalohy" rozhazeji na ruzne projekty budoucnosti a podobne, a ze jich bude natolik malo, ze nebude mozne zajistit beh spolecnosti. Ovsem to uz se castecne resi treba tim "digitalizovanim", technologizovanim a p, cili ti budouci dospeli uplne mozne dane platit nebudou mit z ceho, aneb nebude dost prace pro vsechny.
Kdyz uz jsme u Tech dani - singlove rovnez plati dane na skoly pro tve deti, na zdravotnictvi, vyuzivane daleko vice rodinami s detmi, na moznost vybirat si materskou, atd atd atd. To rikam ja jako matka 4 deti.
Dale - kdyz jsem chodila do skoly, ucila jsem se, ze na svete je 3,5 miliard obyvatel.
Dneska je nas dvakrat tolik...
Předchozí