To nic není. Mně (nevím,kolik mi bylo, ale na Ježíška jsem ještě věřila) můj děda namluvil, že příští rok Ježíšek nepřijde, protože se zastřelil. A to těsně po vánocích, takže jsem celý další rok byla nejistá, jestli nakonec přijde nebo ne. A žádné trauma z toho nemám, naopak, dodnes na to vzpomínáme celá rodina jako na jeden z dědových fórů. Dneska se ze všeho kolem dětí dělá strašná věda. Já bych to tak nehrotila. Dřív nebo později by jim to někdo řekl.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.