Přidat odpověď
Já jsem teda cíleně nesplnila přání jen jednou, ale syn věděl dopředu, že tu věc nedostane. Důvody byly podobné jako u toho autobusu u TaJ. Projevil zájem o tematické Lego, bylo mu dvanáct (skoro třináct) a všechna dřívější velká tematická Lega dopadla tak, že se buď složila a prášilo se na ně na skříni, nebo se po složení nedopatřením rozbil výsledný útvar a už nikdy znovu složený nebyl. Ovšem nebylo to kategorický "ne", kdyby na tom trval, tak bych neviděla problém to Lego koupit, spíš jsem to s ním probrala ve smyslu "a fakt to tak moc chceš, když ta předešlá Lega zas tak slavně nedopadla a hraješ si stejně jen s malými sadami nebo směsí ´univerzálního Lega´, ze kterýho se dá stavět cokoli, co tě napadne?".
Navíc to teda bylo Lego "dům Simpsonových", který by i rozebraný na kousky bylo těžko kompatibilní s ostatními Legy. Stálo to skoro sedmičku, to mi teda přišlo rozumnější koupit víc menších a ´univerzálních´. Tematické sady byly vždycky jen překážející krám, případně krabice v kumbálu.
Předchozí