Dala bych na pocity dítěte, to by pro mě bylo nejdůležitější. Já osobně si nedovedu představit fungovat dál s kýmkoliv, kdo se k tomuto způsobu šikany připojil a psal své vlastní komentáře k té fotce. Nechala bych to na tom dítěti, ale když by se tam cítilo špatně, tak bych ho určitě v tom kolektivu nenechávala ani do té doby než se to vyřeší. Pro mě by s takovými parťáky nebyla cesta zpět, ale tak to vnímám čistě já, protože beru sport jako zájmovou činnost, kterou chci sdílet s lidmi, se kterými je mi fajn. Otázka je, jestli měla předtím skutečné kamarády nebo ji tam kluci jen trpěli.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.