"Pro mě je dar ke kulatinám něco, co ti zůstane - čili to nesežereš, nevypatláš."
Aha, tak já to beru naopak - věcí máme tolik, že ty "zůstávací" jsou spíš krámy navíc. A když neznám někoho tak dobře, abych mu mohla dát osobnější dárek, tak proč by se mu mělo ode mě doma válet něco, s čím se velmi pravděpodobně netrefím do jeho vkusu
Ale dobře, tak co třeba ručně rytá sklenička (skleničky) s osobním nápisem?
(A z těch "nezůstávacích" mě napadla ještě láhev vína, kdy za pětikilo najdeš už docela dost slušnou kvalitu.)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.