Přidat odpověď
Já bych to nedělala. Zkus si spíš uvědomit ten moment, kdy jíš navíc.
U mě to jsou:
- přijdu utahaná a hladová z práce a vrhnu se k ledničce (kvůli tomu si dávám malou svačinu v práci před odchodem, abych se doma nevrhala na lednici hned po příchodu + hned po příchodu si doma dělám čaj, je to i takový mezník, že už nejsem v práci, ale doma)
- večer po celodenním lítání si konečně sednu a za chvíli už přemýšlím, co bych si ještě dala k jídlu (tak to se snažím se nějak zabavit, klidně i kdybych měla pléct fusekle - to je nadnesený příklad teda :) - prostě zaměstnat ruce a mozek...)
- to vaření pro rodinu bych taky zařadila k rizikovým faktorům, člověk musí ochutnávat a o jídle přemýšlet, to už je lepší si to dát rovnou s nima (můj názor teda).
Ta večeře podle mě problém není a proteinový koktejl nic nevyřeší.
Předchozí