Přidat odpověď
Já bych taky zbytečně nešla do takového chemického jídla-nejídla. Souhlasím i s názorem výše, že nikomu se nechce krájet se se zeleninou, když přijde domů unavený a hladový. Polévky mi přijdou jako dobrý nápad, zahřejí, zasytí a není to žádná kalorická bomba. A když už dopředu víš, jaká situace večer nastává, tak bych se na to připravovala. Já mívám v lednici nakrájenou zeleninu na menší kousky třeba na tři dny dopředu, a pak ji jenom prohodím na pánvi, rozklepnu vajíčko, posypu sýrem. Mám syté, zdravé jídlo a příprava netrvá o moc dýl, než rozmíchání koktejlu. Nebo si o víkendu při vaření oběda upeču nebo ugriluju hromadu zeleniny, a rozporcuju do 3-4 misek a pak si to ohřeju, přidám rozdrobenou fetu nebo na sytější oběd trochu uvařeného bulguru, nebo zbytek rýže či masa z víkendového oběda nebo třeba uvařené luštěniny. Kombinace jsou nekonečné, takže mě takové jídlo neomrzí. Já teda nemám problém s mikrovlnkou, takže než se převleču, jídlo mám nachystané, ale ani prohřát to na pánvi nedá žádnou extra práci a na rozdíl od koktejlu budeš jíst zdravé, opravdové jídlo.
Předchozí