Já si Irmi myslím,že pokud by mě umřel muž,se kterým jsem chodila od svých 16,tak že z toho budu mnohem a mnohem více smutná a vyřízená než jeho matka,kdyby ta ho taky měla přežít.Třebas už jen proto,že on odešel z domova v 15 na privát a nastř.školu,pak vš taky studoval mimo a nebyl zrovna to nejmilovanšjší jejich dítě.Prostě se svými rodiči už mnoho desítek let nežije,tak i ten smutek bude asi jiný.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.