Představu jsem nechala na dětech a potom jsem je v tom maximálně podporovala, ať to bylo co bylo. Syn dlouho snil o novinařině, první třídní časopis založil už v páté třídě, psal, byl na brigádě v novinách a tak. Schovávala jsem všechny jeho články, při přijímačkách na žurnalistiku za tohle portfolio dostal plný počet bodů. Jenže k těm přijímačkám jsem ho už přemlouvala, v posledním ročníku SŠ ho představa novináře úplně pustila. Školy po půl roce nechal, vystudoval něco jiného. Jsem i docela ráda, novinařina není jednoduché povolání.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.