Přidat odpověď
Koulicko, nikdo neví co bude za rok a tohle uvažování ti určitě neprospívá! Moje mamka vždycky říká:nakonec všechno nějak dopadne a teprv na tom konci to začíná..
V pátek si na fb pečující mamky psaly, jak jim vyměřili důchod, bylo to něco málo nad 7tis, k pláči.
V sobotu jsem byla na semináři o zvládání úzkosti a agrese u autistu, výborné to bylo - ale ty vyhlídky na osamostatnění a uplatnění lidí s pas jsou minimální (87% zůstává nezaměstnaných, zbytek může fungovat v chráněných dílnách, jen málo samostatně, to jsou asi asperger).
Takže tu není jen problém synovy budoucnosti, ale taky te mojí.. A to ani nemám na koho napsat nějakou pojistku..
V březnu půjdu na další školení právě na tyhle právnické věci.
Ale taky je tohle všechno daleko!
Zatím trávím spoustu času hlazením koček :) a čučením do blba, hrozně mi chybí to háčkování.. Ruka furt nefunguje, za týden už třetí operace - je to rok, nemám ani nemocenskou, ani na ID to nebude, skvělé naše zdravotnictví, nic se nestalo, nikdo za nic nemůže a já jsem bez funkční ruky!
No o mě to není, ale ty máš ještě dost času a takový koníček by ti mohl pomoci.. :) A po tom školení vím, že šance na ID tam bývá, píše se to tady i dřív, zkus to.
Předchozí