věřím, že je to nepříjemné... můj muž tedy naštěstí neflirtuje, ale byla jsem svědkem podobných situací několikrát (v roli nezúčastněného) a bylo to vesměs nepříjemné všem... nejhorší je, že z toho není "elegantní" cesta - buď budeš za stíhačku nebo za husu, co nic neudělá... osobně bych šla jasnou cestou otevřeného rozhovoru s mužem (je mi to nepříjemné, cítím se pak trapně) a případně pak i veřejnými poznámkami "jakože vtipně" (dělám to běžně, že občas glosuju, nikoho to u mne nepřekvapí a tak i poznámka "to už jdete zase spolu? mám jako začít žárlit" by prošla před ostatními v pohodě)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.