Předala jsem mu papír, tady máš .... můžeš s tím odfrcet....a on mi právě pak nějak říkal, že něco nemá 100% a že ho to štve....tak mi to vše vysvětlil.....proto toho vím víc než bych chtěla.....
Navíc bylo docela hnusný období od Vánoc.do teď...potrebovalo se něco skloubit.... takže z zděšení uživatelek o všech zkouškách věděla přesně i babička....a teta, která nám ho ještě vezla domů z té poslední....jeli okolo......
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.