U nás v práci v jídelně bagruje celý nejvyšší management lžící.
Někteří si komplet celý pokrm zamíchají v nevzhlednou kaši. Lidé, kteří ve společnosti olizují nůž, jí všechno lžící včetně, dolují lžící i maso, válí se po stole, srkají a neumí držet vidličku mi připadají nevychovaní, nekultivovaní a neúspěšní. A je pravda, že takových lidí je dost. Mně pohled na ně nedělá dobře. Naopak mi dělá dobře pohled na lidi, kteří jí hezky. My ke každému společnému jídlu doma prostíráme (tak jak je předepsáno), jíme příborem s lokty u těla a bez doprovodných pazvuků. Já si o samotě někdy "zahřeším" a vybagruju si něco lžící z kastrolu. A taky někdy něco neandrtálsky vohryžu a baví mě to. Ale jak se správně jí ve společnosti umím a používám asi od dvou let. A byla bych ráda, kdyby to uměli a používali i ostatní.