Přidat odpověď
PsibezPP - to byli všichni...jakmile tam třeba dva kluci mezi sebou něco prohodili, když měli dávat pozor, tak dělali třeba 20 kliků nebo 50 dřepů všichni...a to se opakovalo několikrát za tu hodinu...nebo se tam jednou stalo, když jsem tam byla přímo i já u toho, že měli na "raz dva tři" sednout a dosednout na paty...seděla jsem kousek za synem, takže jsem viděla, že nebyl úplně dosednutý na paty, nicméně on to v tu chvíli vůbec tak nevnímal, měl pocit, že sedí dobře...ti, co neseděli, se měli přihlásit, jinak budou dělat dřepy všichni...no a on se samozřejmě nepřihlásil, protože to vůbec nevnímal, že úplně nesedí tak, jak po něm chtějí...takže dělali dřepy všichni...přišlo mi to fakt ujeté...a to přitom s nimi byl na příměstském táboře a dobrý, jenže tam jich bylo míň a asi se tam ta kázeň líp udržovala, nebo nevím...tohle ho fakt znechutilo...jinde to asi zkoušet nebudeme, v okolí už tady nic není a dojíždět nikam přes půl města nechce, letos je nejspokojenější, že má kroužky jen ve škole...
Předchozí