| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No, já jsem teda upřímně otrávená z množství lidí, kteří se na e-kolech prohánějí. Jezdí výrazně rychleji než by jeli normálně, kolo je těžké, takže setrvačnost, plus často málo zkušeností a kondice na to, aby ten stroj v krizových situacích zvládli.
Z toho plynou velmi časté úrazy a ohrožení ostatních lidí okolo. Což netvrdím, že je případ tvého muže, beru to obecně.
Prostě jak na frekventovaných cyklostezkách, tak v srdci přírody, lítají na tom 25-30km/h hlava nehlava a ještě se prsí, jak si nechali kolo "čipnout" a vyřadit omezovač rychlosti. Vždyť je to pak jak moped...

Chápu motivaci ohledně zdraví, ale myslím, že na kole se dá jezdit i s "omezením extrémních kardio výkyvů". Jednak naplánováním trasy a pak prostě rozmným zpřevodováním. Tak kopec nepojede jak drak, ale zařadí si lehoučký převod a pomalu vyjede. To přece nemůže tepovku vyhnat nikam vysoko, ne? Sama jezdím a vím, jaké tepy kdy mám.

No a počítej s tím, že pokud se baterka vybije, tak došlapat na tom těžkém křápu domů, to bude teprv kardio jak bič ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.