jj, protože jsem si neuměla představit, že prostě zůstanu doma... zlomená duše a srdce nejsou vidět jako gyps na noze... zpočátku mi bylo i divné, že jsem doma a "nic mi není" - neschopenku jsem měla se zápalem plic, zlomenou nohou... prostě něčím hmatatelným... Nejlepší je, že i okolí to takto vnímá - zeptala se mě třeba sousedka, jestli už mám "aspoň probrané skříně s mužovými věcmi, když na to teď mám čas" :) Že léčíš pobitou duši Ti holt nikdo neuvěří... (A nemám je probrané dodnes, paní XY, prostě na to nemám ještě žaludek...)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.