Dvanáctiletý syn kdysi odjel na 3 týdny do Anglie, kde u rodiny, sám chodil do školy, sám jezdil autobusem a kupoval si jídlo. Ostatní Češi bydleli v jiném městě. Od osmi let jezdil rychlíkem přes celou republiku sám. Nikdy jsem s tím problém neměla. Dnes mám opět syna, kterému bude za pár měsíců 13 let a příští rok se chystá dělat řidičák. Vůbec bych se ho nebála pustit samotného kamkoliv, klidně i do jiného státu. Narozdíl ode mne, mluví plynně čtyřmi jazyky a touží být bez rodičů za zadkem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.