Marko,
"Kudlo ano, myslí si evidentně, že je super pouštět dětem nějaké blbiny, aby je zabavili, ať na mobilu, nebo v hracím koutku i když mají k dispozici hračky, jiné děti. Ke hře, ke komunikaci. Aspoň jako kulisu, prostě se bez toho neobejdou. To byla podstata sdělení."
Marko, ne, to je tvůj konstrukt, a připadá mi to nesmírně arogantní vzhledem k tomu, že když přijdou do restaurace cizí lidi, tak ty víš úplný KULOVÝ o tom, co si myslí a bez čeho se neobejdou.
Tvé tvrzení mi přijde neuvěřiteně povýšenecké, a to i vzhledem k tomu, že ač jsem se dětem myslím věnovala osobně nadstandardně, tak jsem byla VDĚČNÁ za OBČASNOU možnost rozptýlení v podobě televize - ráno, když jsem se potřebovala dospat a toto byla jediná možnost, aby mě děti nechaly, a v hospodě v dětském koutku (kam jsme se dostali tak zhruba třikrát do roka) ze stejného důvodu - abych se mohla v klidu najíst.
Tehdy v té hospodě televizi neměli, ale kdyby měli, tak bych za ni byla vděčná, a kdyby mi ji nějaký "uvědomělý" rodič přišel vypnout, aby moje děti tím nebyly přesycené, tak bych ho asi propíchla vidličkou