Řeším svým způsobem podobnou věc. Během podzimu bude manžel delší dobu na druhém konci světa a ve stejnou dobu budu muset na jednu vzdělávací akci, která začíná v pátek odpoledne a trvá do cca 22 hodin a potom znovu v sobotu od 9 ráno do cca 18. Ale cca 1,5 hodiny cesty z domů. Samozřejmě se nabízí, že se na noc vrátím a ráno to zase otočím a večer se zase vrátím. A nebo nechám děti jednu noc samotné doma. Dětem bude v tu dobu 12 a 14. A jsem fakt nervózní. Děti jsou docela samostatné, něco umí uvařit, vím, že by to zvládly, ale já jsem fakt úzkostná. Co byste dělaly na mém místě?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.