Tohle jsem nikdy nezkoumala, ani nejsem horolezec, ale před 20 lety, ve výborné kondici mne Tatry dost zaskočily a dali jsme sotva takovou původně plánovanou 9km procházku.... On má tedy každý trochu jiné představy o "normální kondici", ale já bych tam bez přípravy a pocitu výborné kondice nelezla. A zprostředkovanou zkušenost z výstupu na jeden Alpský vrchol mám (od člověka zběhlého v horolezectví): češi hory strašně podceňují!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.