Letos jsem si koupila 2 kultivary Asiminy a oba už kvetou (3+2 poupata). Protože rostliny už rašily, nezasadila jsem je do země, ale jsou stále v květináči. Takto jsem už loni sklízela plody z malé rostliny jujuby - také v květináči. Proč by ostatní rostliny měly Asiminu zadusit? Výsadba se musí důkladně promyslet. Stejně se do předzahrádky moc velkých rostlin obvykle nevejde. Takže muďoul může být vysazen jako solitéra a kolem něj trvalky. Navíc existuje poměrně dost půdopokryvných plodových rostlin.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.