Lítám opravdu často a manžel kvůli práci ještě častěji. Záleží na plnosti letadla. Mám zkušenosti i s Ryanair, kteří mají momentálně snad nejpřísnější podmínky, a když letadlo plné nebylo, v klidu mě nechali jít i s kufříkem i s kabelkou. Ale já lítám s minimálním množstvím věcí. A podmínky dodržuju. Tu kabelku bych do kufříku dala. Ale teď se ni třeba osvědčilo mít velkou látkovou tašku. Na letišti jsem do ní dala kabelku, synův batoh, dcery kabelku, tašku s jídlem, co jsme nakoupili na letišti. No a v letadle jsme to zase vytáhli.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.