Slupko - předpokládám, že jsi rodila obě děti ve stejné nemocnici. Já jsem si dříve naivně myslela, že to číslo za lomítkem znamená, kolikáté je to dítě ten den anrozené, ale to jsem si v době "před počítači" moc neuměa představit, jak by se to celorepublikové koordinovalo. A pak jsem se v porodnici zeptala a tam mi vysvětlili, že každá porodnice má přidělená "svoje čísla", jejich počet je trochu nadsazen nad počet dětí, která se v té porodnici denně rodí, a tato čísla pak matrikářka přiděluje. Takto mi to vysvětliovli v KLatovech v roce 1988.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.