Také si myslím, že představit se do telefonu není riskantní. Ale obtěžování jsem zažila, člověka to pak svádí alespoň nějak se bránit. Taky to mám tak, že můj osobní a pracovní mobil je ten samý. Zatím jsem se nehecla držet si dva. Kvůli tomu mi často volají neznámá čísla, což je bonboniéra Forresta Gumpa. Nikdy nevíš. Někdy je to práce a někdy prudič. Částečně se to dá řešit tím, že volající číslo jde zablokovat a nebo to uložíš jako "Prudič 1 - 112" podle počtu prudičů a příště to nezvedneš. Problém je dát někomu cizí telefonní číslo. Ale i to je relativní.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.