"akorát nevím zda mam podat vypoded já nebo mam čekat až mi dají oni...bojím se toho důvodu co tam uvedou"
Důležité je fakt, jak by to bylo s podporou, pokud bys dala výpověď sama. Obávám se, že by jsi toho moc nedostala..... Já bych se být Tebou začala poohlížet po jiné práci a výpověď případně dala až ve chvíli, kdy bych měla jiné místo. Pokud jsi opravdu závažně neporušila pracovní morálku (přišla do práce opilá, měla neomluvenou absenci etc.) tak důvod, který oni dají, by neměl být nikterak hrozný..... Navíc bys měla nárok na dostupný.
Mě přijde, že vás tím dopisem chtějí vyděsit a donutit dát výpověď sám.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.