Přidat odpověď
Mr.Mickey,
tak na jip namíchaní nejsou. Tedy alespoň tam co jsem byla já. Tam jsou pokoje rozdělené. Možná,kdyby byla nějaká nouze o místo,tak to míchnou,ale jinak to bylo rozdělené na pokoje ženy a muži. Ležela jsem na jednopokojovém jipu a po operaci jsem musela na dvoulůžák,protože přivezli pána a nechtěli ho dát na jedinou volnou postel k ženě.
A na oddělení jsou také pokoje dělené na muže a ženy. A jedno lůžák nadstandard je třeba jen jeden dva na oddělení. Jsou samozřejmě jen na objednání a na přímou platbu. Je o ně takový zájem,že si ho musíš objednat třeba měsíc před plánovaným zákrokem. A,že by pacienta s Alzhaimrem někam uklízeli,aby třeba nerušil ostatní pacienty,tak to jsem také nezažila. navíc ty volné postele moc nejsou. Já vstávala několikrát z postele,která se ihned stlala a za pár minut byla znovu obsazená. Ale je to specializované pracoviště,tak to tam možná probíhá jinak. Opravdu nevím,jak to řeší tady u nás s tím,když má někdo penis,ale v občance má už ženské jméno. Vlastně ani nevím jestli si nejdřív mění jméno a potom je ta operace nebo naopak.
Předchozí