Přidat odpověď
"Proc averzi? Do toho, kdo dostane jaky pokoj, ostatnim pacientum nic neni. Vesinou je daji na normalni dvoupokojak s tim, ze se postel vedle nej obsadi az jako posledni, kdyz to fakt jinak nejde. A pak by holt byli v pokoji namichsni, coz se muze stat i tak, v pripade absolutni nouze, pak mezi ne daj nakou posuvnou stenu. Na jip a aro jsou taky smiseni, tam se na pohlavi nehledi vubec. A prednostne sami v pokoji jsou nejen transsexualove, ale napr. i neklidni seniori s alzeimerem, umirajici a spol., taky jim zavidis?"
Mr. Mickey,
do toho, jaký kdo dostane pokoj mi nic není do okamžiku, kdy jsem si to ten pokoj požádala a někdo mě v pořadí předběhne. Chci-li ho pro sebe jen kvůli většímu pohodlí a upřednostní vzteklého pacienta, kterej hází mísou, tak to chápu. Ale kdybych ho chtěla pro svého umírajícího otce a přednost by dostal trans, no nevím, to bych asi tolik pochopení neměla.
Pobývala jsem v nemocnici několikrát a nikdy jsem nezažila smíšený pokoj, ani na jipce. Ale je fakt, že ty zástěny by to vyřešily.
Předchozí