Já jsem měla v tomhle věku taky dvě děti a školu, aktuálně mladší dcera ve svých 19 s dítětem a školou musela taky rychle "dospět". Konkrétně ta prošla různýma obdobíma, kdy se jí doma poskytovala "krizová intervence", věděla, že může přijít kdykoliv...a pomůžeme jí. TOHLE je myslím to gró - aby měl člověk někoho/něco...jistotu, zázemí, někoho, komu může ihned zavolat...ideálně svou rodinu. Partnera. Kamaráda. Ale hledat ihned chybu ve škole?
Já bych nechtěla, aby se vyučující báli "vyhodit" studenta od zkoušky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.