Verim, ze pokud te to trapi a komplikuje ti to zivot, tak by se to dalo zmenit pomoci nejake terapie. Nejsem ale odbornik. Ja jsem ve svem zivote neco podobneho zmenila. A pocit jsem mela jako kdyz mi nekdo otevrel oci a ja najednou ten svet a svou osobu zacala vnimat jinak a to stare nastaveni uz se nevratilo. Takze ja si myslim,ze to jde,jen clovek musi vedet jak na to. Jeste muzu doporucit psychologie.cz. Tam jsou fakt dobre clanky na tyto temata a pisi je vetsinou lidi z oboru.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.