Jezdila jsem asi od 10 let, docela ráda. Byly to podnikové tábory, chatky v horách v lese u řeky, znali jsme se z různých rekreačních akcí s rodiči. Protože tenkrát frčela družba, bylo nás asi 150 čechů a k tomu nějaké drobky z DDR, PLR a SSSR, což mi tenkrát přišlo úžasné, bavily mě jazyky. Sama jsem pak byla na výměnu v Rusku, to bylo také nezapomenutelné, v dobrém. Později jsem celou SŠ a VŠ jezdila jako praktikant a instruktor a to mě bavilo ještě více.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.