| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zdravím s dotazem na místní doktory. Kvůli ospeopenii beru Caltrate a k němu veganský vitamin D3 z lišejníku (lifeway.cz - nedělám jim reklamu, to je kvůli identifikaci). Vigantol, který jsem měla napsaný, se mi moc brát nechce, protože je v něm docela dost přídatných látek. Nejsem vegan, jen se nechci krmit něčím, co je zbytečné, a tak jsem na radu jedné své lékařky sáhla po tom z lišejníku.

Dneska mě ale na denzitometrii (měření hustoty kostí) zpucovala sestra: prý si zahrávám se zdravím, když neberu Vigantol; prý si jen zbytečně Caltratem zavápňuju kosti; prý v tom přípravku žádné déčko není. Než se dostanu někam, kde mi normálně poradí, vznáším dotaz zde, zajímá mě případná zkušenost s veganským déčkem a odborný názor na danou věc.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.