Přidat odpověď
Chtěla jsem děti tři. Po prvním jsem se rozvedla a nenašla v rozumné době dalšího partnera. Pokud jsem někoho potkala, byl většinou rozveděný se dvěma dětmi, další děti nechtěl. Měla jsem i tak dost práce s tím uživit jedno dítě, takže místo tří dětí mám jedno a ani Babišovo auto by na tom nic nezměnilo. Leda že bych měla po dobu, kdy jsem dítko živila, větší vejplatu. Dítko je velké a mně se po více dětech fakt nestýská. A to jsem měla kliku, že jsme byli zdraví, přijít tam moje nemoc jako živitele rodiny, tak jsme v (_).(_) úplně, protože kdo by nás asi tak živil? Státní podpora? Hmm, to jsem zažívala po celou tu dobu, protože jsem i tak pobírala dávky státní podpory a děkuju nechci. Furt se doprošovat o peníze a nakonec dostanete 3,60 na měsíc s tím, že to musí být využito ve prospěch nezletilého dítěte, furt lítat po soudech a vymáhat výživné od "milujícího tatínka", soudce na mně koukal jako na tu hyjenu, co by tatínka nejradši stáhla z kůže, ne díky, to mám radši jen jedno dítě, které uživím, a nějaké sliby mi můžou zlíbat líce.
Předchozí