"ona by chtěla něco jako méně technicky zaměřené ABC"
Dřív bývala Pionýrská sedmička a ještě něco. Ale já tedy četla vše... i ABC a maminčino 100+1 (ale to asi později). A děda měl hodně časáků, tak tam jsem četla jak divá, když jsme přijeli na návštěvu... Četla jsem hodně knížky, byla v klubu mladého čtenáře, chodila do knihovny, četla jsem tajně pod peřinou, když jsem už měla spát... po období dívčích románků jsem přešla na detektivky, ale to jsem byla starší. Agathu Christie jsem milovala.
Tak mě napadá, že někoho zaujme víc literatura pro starší věkovou kategorii...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.