| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

" většina ingrediencí je úplně stejná, jen tam má vodu na druhým místě (tj. poměrně vysokej obsah) tak mi to nepřijde jako děsivý šizení a podraz na mě"

kudlo, ty bys byla bezvadnej host v hospodě, kde se křtí víno... ~t~
jinak ještě k té zmrzlině - všimla sis někdy, že by v ní byly krystalky ledu? nejsou... přitom tak by se zachovala, kdyby tam byla ta voda jen přidaná... jenže aby se ty krystalky nedělaly a zmrzlina zůstala krémová, je třeba přidat i stabilizátory a emulgátory... ve větším množství, než je třeba přidat do přirozeně krémové smetany... ~d~ (a to je třeba taky to, proč má člověk zbystřit u škrobu v jogurtu - nejde jen o ten škrob, ale jogurt sám o sobě by měl být hustý dost, až když ho ošidíš, musíš ho něčím zahustit a to je právě škrob)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.