| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Vzhledem k tomu, kolik je u nás týmů a na jakých různých úrovních se fotbal hraje, může hrát fotbal celý život, i se může vrátit po x letech. Jasně, nebude profesionál, ale to jste chtěli? Já znám kluky, co hráli házenou, basket a začali s fotbalem klidně v 15, 16. Samozřejmě hrají za okresní městečko, žádnou ligu, ale jsou spokojení. Znám i dospělé chlapy 40+, kteří hrají pro zábavu za starou gardu, mají i turnaje. Určitě to není pro fotbal konečná. Leda tak pro vrcholový fotbal.

Já znám spíš děti, které kolem 15. roku končí se sportem jako takovým. V tom věku je to moc nebaví, mají jiné zájmy.

A jestli neuvažuje o profesionální kariéře, tak je to jedno na jaké úrovni a já vidím změnu jako pozitivní věc i pro motivaci. Moje děti toho vyzkoušely, atletiku, cyklistiku, basket, gymnastiku sportovní i moderní, tanec, plavání, všeobecnou přípravu v Sokole, alespoň toho hodně umějí, i když kdyby se profilovaly do jednoho sportu byly by v něm lepší. Ale my to brali především jako zábavu...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.