Ani mi nemluv. Také máme byt bez komory a desítky párů bot. V předsíni pod stropem máme po celé délce místnosti polici, tj. něco přes dva metry a cca 70cm na výšku, a tam krabice se sezónními páry. No a k tomu klasický skříňový botník. Něco mají děti ve svých pokojích, třeba společenské boty. No a něco se jen tak válí kolem dveří. Nic moc. Mrzí mě, že nemáme v předsíni místo na síť na pohlednice, ta by se mi také moc líbila, ale všechno je obestavěné policemi na oblečení, boty, tašky a kde co :-(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.