| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Lei, já nevím.
Přísně vzato taneční boty jsou jiná kategorie než společenské boty k obleku. Jsou velmi drahé a nedají se použít na nic jiného, než na tancování.
U manžela, který je začátečník, moc to nežere a v zásadě tam chodí kvůli mě..asi kdybych nevěděla, co s penězi. Nebo jestli cítíš, že v manželovi je neprobuzený talent, že jde jen o to prolomit počáteční odpor.
Společenské boty oproti tomu jde unosit i jinak, když se koupí kvalitní, tak vydrží dlouho a vždycky v nich bude vypadat dobře.
Mně přijde, že oblečení, obutí formuje hodně. Ale člověk tomu musí být otevřený a musí s tou silou umět pracovat, je to svého druhu kompetence, ne každý ji má a hodně se to týká mužů. Nevím, jestli má cenu se s tím prát.
Manžel může novými botami pookřát a oblíbit si tanec, ale taky to může být poslední hřebíček do rakve jeho sebeobětování. A já ho neznám.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.