Půjdete ? Odejdete ? Četly jste ? Viděly jste ? Já jsem si knihu chtěla už dávno přečíst, ale nějak jsem ji zatím v dostupných knihovnách nesehnala. Někdo ji někde uváděl jaká zásadní knihu svého života, tak jsem si chtěla život také obohatit. A nyní jsem zvědavá na film. Zda vydržím téměř celé tři hodiny. To už jsem párkrát vydržela. Ale zda vydržím i toto všechno. Jinak vydržím dost. Vím, co lidé dokáží. To mě nepřekvapí. Jenže jsem o tom zatím jenom slyšela. Neviděla. Jsem zvědavá na chlapce v hlavní roli. Nemluví se tam. Nehraje tam hudba. V amerických hraje pořád. A mě to leze na nervy. Bude to černobílé a to mám ráda. Trvalo hodně dlouho, než se to podařilo natočit. Hrají tam zajímaví lidé. Jsem zvědavá a těším se. A vy?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.