"konzervo, Tva veta "práce by mělo být tolik, aby se dala stihnout za pracovní dobu" mne pobavila
to jsem nikdy v zadnem zamestnani (ani na pracovni smlouvu ani na švarcsystém) nezazila, ze by se prace stihla za pracovni dobu"
7krásko,
to je ale smutný. Zvláště pak u právníka bych čekala, že si ohlídá, aby nebyl zneužívanej.
Samozřejmě nemám na mysli nějaké lpění na minutách a taky je jasný, že lidi jsou různě schopný. ale měla by prostě být nastavená nějaká průměrná, rozumná norma.
A já vystřídala víc zaměstnání a všude to tak nějak fungovalo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.