Přidat odpověď
"Dodrzovat pravidla toho u koho jsou je "vocat az pocat". Nebudou mi borit barak, kdyby to nahodou "byla norma u nich doma" (coz teda neni…)"
Eudo,
to samozřejmě.
"Ale krmit je necim, co si rodice neprejou, zahrnovat kramama, kdyz rodice maji nejaka pravidla "tohle mit nebudou", kupovat kvanta hadru stylu , ktery rodice nechteji, nechat je sedet u TV do pulnoci/travit vikend s mobilem v ruce -to je uplne jina vec."
Pokud mi babička odpoledne děti nacpe sladkostma nebo párkama a doma mi děti nechtějí večeřet, tak to nejdřív zkusím babičce vysvětlit. Když to nepomůže, tak jí tam děti nechám i na večeři - buď jim uvaří ona, nebo jí jídlo pro děti dám. Ať se ona dostane do situace, že nechtějí jíst. A když tohle nejde, tak děti od ní zaženu dřív, aby mezi posledním "jídlem" u babičky a večeří bylo dost času. A kdyby měla řeči jako že proč tak brzo a že tam ještě můžou zůstat, tak řeknu, že ne "ty je cpeš čokoládou a doma mi pak nevečeří, takže půjdou domů dřív, aby jim vytrávilo."
Pokud jde o zahrnování krámama a oblečením, tak to je jednoduché - co dostanou u babičky, budou mít a užívat u babičky, ne doma.
Předchozí