Přidat odpověď
S tchánem se vídáme velmi málo, přestože bydlíme ve stejném městě, je to celkem komplikovaná osobnost a tak nějak vzal za " vlastní" vyženěné děti a jejich vnoučata, takže my jsme něco jako nevítaná pozůstalost po jeho bývalé, teď už mrtvé manželce.
S mými rodiči se vídáme tak jednou za 14 dní, někdy třeba i po týdnu, obvykle přijedou oni k nám ( bydlíme asi 20 km od nich) v rámci nějakého výjezdu ( nakoupit, výlet atd.), protože máme velký dům a oni malý, takže se lépe vejdeme..U nás jsou většinou na oběd, za dvě hodiny začne mamka být mírně nervózní, o tátovi nemluvě a spěchají domů na něco v televizi, seriál nebo tak..Teď pracovně projíždím jejich městem dost často dopoledne a mám většinou čas se zastavit, tak jsem to párkrát udělala a bylo znát, že je vytrhuju z nějaké jejich rutiny, taťka se třeba odešel dívat na hokej nebo fotbal a seděl vedle v obýváku, takže se stavím už jen občas..A jsem moc ráda, že jsou spolu šťastní a že si vystačí..A samozřejmě si ta 3-4 týdně zavoláme, jestli je všechno v pořádku..
Předchozí