Já od té doby co čtu Rodinu.cz, tak mě nepřekvapí už vůbec, ale vůbec, nic. Díky, Rodino.
Opravdu jsem tady pochopila, že lidé žijí různě, mají různé postoje a názory snad úplně na všechno. A to mne strašně moc obohatilo. V reálu se s tak různými "bublinami" tak úzce neseznamuji. Takže jsem netušila. A je hrozně fajn, že je život tak strašně pestrý a různorodý. Že něco nemusí být špatně, ale jen jinak. To mě moc baví. A občas mě to dojme nebo pobaví.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.